Algemene huurvoorwaarden, deze zijn een selectie uit de uitgebreide huurvoorwaarden zoals vermeld op de voor- en achterzijde van de huurovereenkomst en factuur. De uitgebreide huurvoorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 • Huurvoorwaarden caravans
  Hoogseizoen caravans
  Het hoogseizoen van 2020 is van zaterdag 27 juni tot en met zaterdag 5 september, overige perioden vallen onder het voor- en naseizoen
  Minimale huurperiode
  In hoogseizoen 2 weken, huur geschiedt telkens per volle
  week. In het voor- en naseizoen minimaal 4 dagen.
  Waarborgsom / eigen risico
  €500,- per huurperiode. De waarborgsom wordt binnen 1 week via bank geretourneerd bij tijdige inlevering van de onbeschadigde en schoongemaakte caravan indien voldaan is aan onze huurvoorwaarden.

  Reservering / Betaling
  75% van het huurbedrag te voldoen bij ontvangst factuur voor reservering, het restant 25% en de waarborgsom dienen uiterlijk 4 weken voor het afhalen in ons bezit te zijn. Per reservering worden €35,- reserveringskosten in rekening gebracht. (administratie, eindcontrole, etc.)  Betalingen uitsluitend via bank.

  Annuleringsverzekering
  U dient zelf voor een annulering- en repatriëringsverzekering te zorgen!

  Huurprijs
  inclusief WA-casco verzekering met een eigen risico van €500,- per gebeurtenis.

  Vereiste documenten
  Een repatriëringverzekering voor gehuurde caravan is verplicht, tevens dient u een groene kaart met AF vermelding (voor Polen en Spanje) aan te vragen en een geldig rijbewijs te tonen.
  Schoonmaak caravan
  indien de caravan door u niet is schoongemaakt rekenen wij € 85,- binnenzijde, € 75,- buitenzijde. Verrekening met de waarborgsom.
  Huurweek
  afhalen zaterdag vanaf 10.00 uur, in overleg, en schoon terugbrengen zaterdagmorgen tussen 9.00 uur en uiterlijk 11.00 uur (afhalen afhankelijk van binnenkomst)
  (m.u.v. voor- en naseizoen in overleg)
  Beschadigingen
  alle beschadigingen of gebreken dienen per omgaande gemeld te worden aan verhuurder. Bij schade bent u verplicht een ingevuld schadeformulier in te leveren aangevuld met fotomateriaal van de schade van de tegenpartij!

  Diefstal
  u dient ten alle tijde zorg te dragen voor een afgesloten disselkoppeling middels bijgeleverd disselslot en tevens de safety bal in de koppeling geplaatst indien de caravan is ontkoppeld van het trekkend voertuig.

 • Huurvoorwaarden campers
  Hoogseizoen campers
  Het hoogseizoen van 2020 is van zaterdag 27 juni tot en met vrijdag 4 september. Het voorseizoen is van zaterdag 28 maart t/m vrijdag 26 juni. Het naseizoen is van zaterdag 5 september t/m zaterdag 1 november.
  Waarborgsom / eigen risico
  Wij verlangen een waarborgsom van €750,00 of €1000,00 en is gelijk aan het eigen risico per gebeurtenis die bij de huurder in rekening wordt gebracht in geval van schade aan het gehuurde. Bij schade dient u een ingevuld schadeformulier in te leveren bij terugkomst aangevuld met voldoende fotomateriaal van de schade van de tegenpartij.
  De waarborgsom wordt binnen 1 week na inlevering van een schoongemaakte en schade vrije camper en indien  voldaan is aan onze huurvoorwaarden teruggestort op uw bankrekening.
  Verzekering
  De camper is WA-Casco verzekerd en voorzien van een groene kaart. Onze campers zijn tevens voorzien van een Allianz Pechhulp waar de volgende module van toepassing is: Voertuighulp en repatriëring bij schade in binnen- en buitenland (Europa dekking)
  KM verrekening
  - Per week 1500km vrij, extra gereden kilometers € 0,30 per kilometer.
  - Vanaf een huurperiode van 3 weken zijn alle kilometers vrij.
  - Bij dag verhuur geldt 200km per dag vrij, extra gereden kilometers € 0,30 per kilometer.
  Brandstof
  Verbruik van brandstof is voor rekening van de huurder. De camper wordt met een volle brandstoftank afgeleverd en u dient de camper met een volle brandstoftank terug te brengen. Alle schade en herstelkosten door het tanken van verkeerde brandstof zijn volledig voor de huurder.
  Bestuurder
  De bestuurder dient minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B en ouder dan 25 jaar.
  De camper mag alleen worden bestuurd door de in het huurcontract vermelde bestuurder(s).
  Huurtermijn
  De huurperiode in het hoogseizoen begint op zaterdag tussen 9.00 - 15.00 uur en eindigt op vrijdag tussen 15.00 - 17.00uur. Buiten het hoogseizoen wordt de huurperiode in overleg vastgesteld.
  Annuleringsverzekering
  U dient zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen!
  Reservering / betaling
  Bij reservering dient u 75% van het huurbedrag te voldoen bij ontvangst factuur, het restant 25% en de waarborgsom dient uiterlijk binnen 4 weken voor het afhalen in ons bezit te zijn. Betalingen via bank.
  Schoonmaak camper
  Schoonwatertank, afvalwatertank en toiletcassette dienen geledigd te zijn, indien niet geledigd  brengen wij € 50,00 in rekening. Indien de camper niet is schoongemaakt worden de volgende schoonmaakkosten in rekening gebracht: Binnenzijde € 85,00 en buitenzijde € 75,00.